UGODNOSTI ZA PASJE FRIZERJE

Ustanoviteljica znamke INFINITY professional pet care by Nina, Nina Pečlin je mednarodno kvalificirana pasja frizerka ter lastnica pasjega salona Lucy, kjer vsakodnevno neguje pse in mačke ter se srečuje z raznovrstnimi izzivi. V njeni večletni praksi je uredila že več kot 6000 hišnih ljubljenčkov, ki so zadovoljni odšli iz njenega salona, zato ji je kakovost delovne opreme na prvem mestu. Skozi delo je spoznala težave frizerjev in probleme, ki se pojavijo pri delu v salonu ter tako uspešno oblikovala sistem dela in podpore pasjim frizerjem na njihovi poslovni poti.

Zavedamo se, da je delo profesionalcev bistveno lažje s kvalitetno opremo, zato nudimo vsem pasjim frizerjem, ki imajo registrirano dejavnost, možnost dodatnih popustov in ugodnosti pri nakupu profesionalne opreme za nego in striženje hišnih ljubljenčkov.

Za vse izdelke iz naše spletne trgovine so vam na voljo vaše nabavne in priporočljive maloprodajne cene. Sistem omogoča varno naročanje in dostavo izdelkov v najkrajšem možnem času. V ponudbi je oprema primerna za frizerje začetnike in ljubiteljsko striženje psov, kot tudi oprema za profesionalne frizerje oziroma negovalce hišnih ljubljenčkov, vzreditelje ter razstavljalce.

Zagotovite si popuste in ugodnostiPrijavite se v naš sistem

  Potrdilo o registraciji podjetja ali s.p.

  Kopija (slika) registracije podjetja ali s.p. (.pdf, .jpg, .jpeg, .png)

  0
   0
   Košarica
   Košarica je praznaNazaj v trgovino