Ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov, ki uporabljajo naše proizvode

Meta Pec

METKIN pasji salon

Anja Kernc

Pasji salon PRIDNE TAČKE

Lara Premrov

Pasji salon DLAKCA

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov, ki uporabljajo naše proizvode, je iz dneva v dan večja. Veseli nas, da zaupajo kvaliteti in za svoje stranke izbirajo najprimernejše proizvode.

Seznam pasjih salonov, ki uporabljajo kozmetiko Infinity professional pet care by Nina:

Pasji salon LUCY

(Nina Pečlin, PE Brezovica, Podpeška cesta 14, Brezovica pri Ljubljani)

Pasji salon KR’TAČKO

(Anja Šoštarič, Vodnikova cesta 187, tržnica Koseze, Ljubljana)

Pasji salon DLAKCA

(Lara Premrov, Gerbičeva ulica 39, Cerknica)

Pasji salon PRIDNE TAČKE

(Anja Kernc, Breg 22a, Žirovnica)

METKIN pasji salon

(Meta Pec, PE Dolenja vas pri Preboldu 116, Prebold)

Pasji salon KUL P’S

(Romi Volčini, Kolodvorska ulica 3, Grosuplje)

Pasji salon BEVSK

(Klara Rozman, Zgornje Pirniče 100a, Medvode)

Pasji salon SHADOW

(Maša Kerin, Ig)

LUNIS STUDIO

(Samanta Vrtačnik, Predmost 26, Poljane nad Škofjo Loko)

Nina Pečlin

Ustanoviteljica znamke INFINITY professional pet care by Nina, Nina Pečlin je mednarodno kvalificirana pasja frizerka ter lastnica pasjega salona Lucy, kjer vsakodnevno neguje pse in mačke ter se srečuje z raznovrstnimi izzivi. V njeni večletni praksi je uredila že več kot 6000 hišnih ljubljenčkov, ki so zadovoljni odšli iz njenega salona, zato ji je kakovost delovne opreme na prvem mestu. Skozi delo je spoznala težave frizerjev in probleme, ki se pojavijo pri delu v salonu ter tako uspešno oblikovala sistem dela in podpore pasjim frizerjem na njihovi poslovni poti.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino