V soboto 18. 11. 2023 vljudno vabljeni vsi profesionalni negovalci psov na predstavitev nove korejske kozmetike HYPONIC. Predstavitev bo vodila KATJA USENIK (CRO).

POTEK DOGODKA:

08:45 REGISTRACIJA IN KAVA

09:00 – 10:00 PREDSTAVITEV KOZMETIKE

10:00 – 10:30 ODMOR

10:30 – 13:00 UPORABA KOZMETIKE V PRAKSI

13:30 KOSILO IN DRUŽENJE

CENA UDELEŽBE NA PREDSTAVITVI JE 40 EUR (kosilo je vključeno v ceno).

Hyponic je okrajšava za “hypoallergenic”, kar pomeni, da je blaga in bovzroča manj alergijskih reakcij. Je najnovejša hipoalergena blagovna znamka kozmetike za hišne ljubljenčke.

Hyponic sodeluje z vrhunskimi strokovnjaki, ki proučujejo in zagotavljajo najvarnejši in bolj zdrav način življenja za naše hišne ljubljenčke. 

Blagovna znamka Hyponic združuje najboljše in najkakovostnejše sestavine z uporabo vodilne tehnologije s skrbnim odnosom do živali.

OMEJENO ŠTEVILO MEST (20)!

PRIJAVE NA: info@infinityppc.si

------------------------------------------------------------------------

Seminar o negi šnavcerjev in angleških koker španjelov

V soboto 21. 10. 2023 se je na Vranskem odvijal seminar s svetovno znanim predavateljem Luis Martin del Riom. Dogodka se je udeležilo 50 pasjih frizerjev iz Slovenije in Hrvaške.

Dopoldne je potekalo v znamenju teorije, nato pa smo nadaljevali s praktičnim prikazom urejanja šnavcerja. Po odmoru za kosilo pa je sledil seminar s prikazom nege in striženja angleškega koker španjela.

Vsi udeleženci so prejeli bogate darilne vrečke ter certifikate o udeležbi na seminarjih.

Kaj so o dogodku povedali udeleženci?

“Z dogodkom sem bila zadovoljna. Organizacija je bila super, super je bilo tudi, da je bil prevod v slovenščino. Ves čas dogodka je bila na voljo tudi hrana in pijača.”

A.K.


5/5

“Super dogodek. Vse je bilo dobro zorganizirano, pripravljeno in izpeljano. Predavatelj je vsebino zelo dobro predstavil, razložil in demonstriral. Tudi lokacija in hrana sta bili odlični. Upam, da bo v prihodnje še več podobnih dogodkov.”

V.Č.

5/5

“Sprejem prijazen in obilen zajtrk. Predstavitev zelo lepa in veliko podrobnosti. Poleg vsega še bogata darilna vrečka in najboljša nagradna darila <3!”

E. K. L. 

5/5

“Odlično izpeljan dogodek, upam, da bo le-teh še več  v Sloveniji, saj so tu bolj dostopni vsakomur, ki želi nadgraditi svoje znanje ali pa le uživat v predavanju tujih pasjih frizerjev in črpati njihovo znanje. Prav tako mislim, da je dogodek cenovno dostopen vsem, saj je zanj potrebno ogromno organizacije :)”

A.V.

5/5

------------------------------------------------------------------------

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino