VSE SE ZAČNE S SANJAMI IN IDEJO

Ustanoviteljica znamke INFINITY, Nina Pečlin, si niti v sanjah ni predstavljala, da bo postala pasja frizerka, kaj šele, da bo imela svojo znamko profesionalne kozmetike in opreme za pasje frizerje!

Začetki segajo v leto 2007, ko je dobila svojo prvo psičko Lucy. Lucy je bila takrat (najverjetneje) najmanjša čivava v Sloveniji. Leta 2016 pa se je Nina znašla na razpotju v svojem življenju. Želela si je nekaj več, delati nekaj, kar jo bo veselilo in izpopolnjevalo vsak dan. Nekaj, kar ne bo samo navadna služba.

Tako je svojo ljubezen do psov združila v zanimiv poklic PASJI FRIZER. Opravila je tečaj nege psov in mačk pri priznanem pasjem frizerju Gorazdu Čmrlecu na Dunaju. 01. 07. 2016 je odprla vrata lastnega pasjega salona, ki se imenuje po njeni prvi psički Lucy.

Sledili so vzponi in padci, med drugim je dobri dve leti po odprtju salona za vedno prenehalo utripati srce male Lucy. Nenadna nepredstavljiva izguba ni bila lahka. Kmalu po neljubem dogodku je po naključju v Ninino življenje prišla komaj 3 mesece stara psička Infinity. Nina svoje pse obožuje ter jih spoštuje, zato si želi za njih le najboljše.

Po treh letih uspešnega dela in predanosti je s pomočjo mentorja in vodilnih italijanskih proizvajalcev šamponov dobila možnost lastne blagovne znamke naravne linije kozmetike za pse in mačke. Njena psička Infinity je obraz blagovne znamke INFINITY professional pet care by Nina. Nina svoje znanje redno nadgrajuje z izobraževanji tako v Sloveniji, kot v tujini.

O KOZMETIKI

INFINITY professional pet care by Nina je prva v Sloveniji oblikovana linija naravne kozmetike za pse in mačke, ki je nastala v sodelovanju z vodilnim italijanskim proizvajalcem kozmetike za hišne ljubljenčke. Pod kozmetiko je podpisana Nina Pečlin, mednarodno certificirana frizerka za pse in mačke ter lastnica pasjega salona Lucy. Kolekcijo sestavljajo čistilni šamponi za dlako in kožo, negovalni šamponi za različne strukture in barve dlake kot tudi šamponi za pse, ki uspešno odpravljajo in preprečijo določene zdravstvene težave dlake in kože. Linija naravne kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je primerna tako za profesionalno kot tudi domačo uporabo.

Linija kozmetike INFINITY professional pet care by Nina vsebuje različne negovalne sestavine, ki ohranijo naravno vlažnost kože in dlaki podarijo prožnost in voljnost za oblikovanje ter dlaki povrnejo naravno strukturo. Med sestavinami, ki jih boste našli v naši kozmetiki so tudi izvlečki zelene gline, ognjiča, kamilice, slezenovca ter najpomembnejše sestavine, ki ohranjajo naravno vlažnost kože in dlake kot so rastlinski kolagen, keratin, kompleks vitamina B,…

VIZIJA

Hišni ljubljenčki so pri nas na prvem mestu in naša vizija je, da jim privoščimo le najboljše. Hkrati s tem pa želimo tudi lastnikom ter profesionalnim negovalcem psov in mačk olajšati nego s kvalitetno kozmetiko in opremo.

Po svojih najboljših močeh se trudimo z rednim dodajanjem ponudbe v spletno trgovino in zagotavljanjem zadovoljstva strank. Vsem našim strankam nudimo BREZPLAČNO poštnino po celi Sloveniji. Če imate za nas vprašanje, nas lahko kontaktirate preko e-maila info@infinityppc.si

https://infinityppc.si/wp-content/uploads/2020/12/Infinity_Nina_banner-640x480.jpg

VIZITKA

INFINITY professional pet care by Nina

Pasji salon Lucy

INFINITY PET d.o.o.
Gorje 18
Gorje, 5282 Cerkno

Davčna številka: SI 75734397

Matična številka: 9035869002

Telefon: 040 88 11 93

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino