KozmetikaKozmetika za razvozlavanje, zaščito in sijaj dlakeSPREJ ZA VEČJI SIJAJ DLAKE PSOV INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF216

18,85 

Sprej za večji sijaj dlake psov iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen za vse tipe in vrste dlake.

Ni na zalogi

Opis

Sprej za večji sijaj dlake psov iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen za vse tipe in vrste dlake. Dlaka je po uporabi sijočega, svežega in naravnega videza. Primeren je za nanašanje na suho ali mokro dlako, za nego in česanje dlake med kopanji.

Navodilo za uporabo:

Sprej nanesite na krtačo ali poškropite po kožuhu z razdalje 20 cm in kožuh prekrtačite v smeri rasti dlake. Ker so spreju odvzeta vsa (tudi naravna) barvila, se sprej lahko brez skrbi uporablja za nego psov bele barve. Pri psih, kjer želimo ohraniti velik volumen dlake, sprej nanesemo na kožuh z večje razdalje in kožuha ne krtačimo. Sprej za večji sijaj dlake ne masti.

 

Količina: 100 ml

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino