KozmetikaKozmetika za razvozlavanje, zaščito in sijaj dlakeSPREJ ZA RAZVOZLAVANJE INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF215

17,85 

Sprej za razvozlavanje dlake in lažje česanje psov iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi dolge dlake in dlake nagnjene k sprijemanju in vozlanju.

Na zalogi

Opis

Sprej za razvozlavanje dlake in lažje česanje psov iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi dolge dlake in dlake nagnjene k sprijemanju in vozlanju. Preventivno ga lahko uporabljamo za česanje med kopanji. Preprečuje nastanek statične elektrike in vozljev v dlaki, že sprijeto dlako pa zmehča in omogoči lažje česanje. Dlaki vrača naravno vlažnost in prožnost ter jo ščiti pred umazanijo. Ker ne vsebuje nobenih barvil, je primeren tudi za nego snežno bele dlake.

Sprej za razvozlavanje dlake INFINITY professional pet care by Nina nudi: UV zaščito dlake, dlaki vrača sijaj in svež videz ter ji daje učinek proti staranju (Anti Age).

 

Količina: 100 ml

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino