KozmetikaŠamponiŠAMPON ZA RJAVO DLAKO PSOV INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF207

18,29 

Šampon za rjavo dlako iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi rjavih psov.

Na zalogi

Opis

Šampon za rjavo dlako iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina z vitaminom F in olivnim oljem je namenjen negi rjavih psov. S svojo surovinsko sestavo aktivira rdeč pigment v dlaki in ji tako podari lepo, sijočo rjavo barvo. Šampon ne vsebuje barvil, zato kože in dlake ne obarva, pač pa povrne intenzivnost barve, prepreči zbledelost dlake, že zbledeli dlaki pa ob redni uporabi povrne intenzivnost rjave barve.

V kolikor želimo poleg rjave barve poudariti tudi velik volumen dlake (npr. pri pudljih), šampon za rjavo dlako zmešamo v razmerju 50:50 s šamponom za volumen dlake psov INFINITY professional pet care by Nina in po šamponiranju uporabimo INFINITY balzam za večji volumen dlake.

V kolikor želimo poleg rjave barve zavarovati dolgo dlako pred prehitrim vozlanjem, šampon zmešamo v razmerju 50:50 s šamponom za dolgo dlako psov INFINITY professional pet care by Nina in po šamponiranju uporabimo INFINITY masko za dolgo dlako psov.

 

Količina: 250 ml

Šampon je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega šampona dobimo 2,50 l šampona za kopanje psov. Šampon ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino