Prah za zaustavitev blažjih krvavitev INFINITY professional pet care by Nina (14 g)

Ocena izdelka
5/5

Prah vsebuje benzokain, ki deluje protibolečinsko, nima vonja ter ne obarva dlake. Ranico razkuži, hitro zapre in prepreči vnetje.

15,56 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Prah za zaustavitev blažjih krvavitev je nepogrešljiv pri krajšanju krempljev. Prah ranico razkuži, hitro zapre in prepreči vnetje. Je tudi nepogrešljiv del opreme za prvo pomoč živalim na potovanju. Vsebuje benzokain, ki deluje protibolečinsko, nima vonja ter ne obarva dlake. Majhno pakiranje prahu za zaustavitve blažjih krvavitev je primerno za profesionalno in domačo uporabo.

 

Navodilo za uporabo:

Površinske rane

Psi tekajo po ostrem kamenju in med grmovjem, zato se hitro zgodi, da si popraskajo kožo ali poškodujejo blazinice. Manjše ranice se načeloma hitro zacelijo same, a vseeno obstaja nevarnost vnetij. Če opazite odprte ranice ali manjše krvavitve, lahko le-te sami oskrbite  z uporabo prahu za zaustavitev blažjih krvavitev INFINITY professional pet care by Nina. Z ranice odstranimo grobo umazanijo, nanesemo prah in s prstom nežno pritisnemo na rano. Tako oskrbljena rana bo takoj prenehala krvaveti in bolečina bo hitro izginila. Pri večjih ranah in globokih poškodbah se obrnite na najbližjega veterinarja.

 

Krajšanje krempljev

Pri krajšanju krempljev se lahko zgodi, da zarežemo v živi del kremplja. Nevarnost poškodbe je toliko večja pri temnih krempljih, kjer s prostim očesom ne vidimo žile. Če se zgodi, da smo krempelj odrezali previsoko, damo na kazalec nekaj prahu, pritisnemo na krvaveči del kremplja, držimo 5-10 sekund in spustimo. Prah za zaustavitev blažjih krvavitev INFINITY professional pet care by Nina bo v trenutku zaustavil krvavitev, razkužil rano in preprečil bolečino. 

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino