Prikaži košarico Izdelek “HYPOALERGEN ŠAMPON INFINITY professional pet care by Nina” je dodan v košarico.

KozmetikaKozmetika za nego ušes, predela okoli oči, tačk in smrčkovKREMA ZA NEGO TAČK IN SMRČKA INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF217

19,90 

Negovalna krema za blazinice in smrčke psov iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjena preventivnemu vzdrževanju naravne vlažnosti in prožnosti občutljivih blazinic in smrčkov.

Na zalogi

Opis

Negovalna krema za blazinice in smrčke psov iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjena preventivnemu vzdrževanju naravne vlažnosti in prožnosti občutljivih blazinic in smrčkov. Blazinice in smrčki so pogosto popokani ali poškodovani od hoje po grobih površinah in/ali kopanju po zemlji. Z rednim nanašanjem kreme preprečimo pokanje kože, preventivno pa koži vrnemo naravno vlažnost.

Krema za nego tačk in smrčka je primerna predvsem za uporabo pozimi in poleti, ko so pasje blazinice in smrčki zaradi visokih ali nizkih temperatur toliko bolj občutljivi. Pozimi lahko to kremo uporabljamo kot zaščitno kremo pred soljo.

Krema za nego tačk in smrčka INFINITY professional pet care by Nina zaradi vsebnosti cinkovega oksida celi manjše ranice. Deluje antiseptično, zdravi obolenja glivic, vrača koži naravno vlažnost in prožnost ter varuje pred zunanjimi poškodbami.

 

Količina: 50g

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

1
  • Dodano v košarico
1
Košarica
104+ jih je že kupilo