Aesculap Division olje v spreju 300 ml

Ocena izdelka
5/5

Aesculap Division olje v spreju za mazanje nastavkov med striženjem je oblikovano za hitro mazanje in čiščenje nastavkov in strižnika med striženjem.

22,51 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Aesculap Division olje v spreju za mazanje nastavkov med striženjem je oblikovano za hitro mazanje in čiščenje nastavkov in strižnika med striženjem. Nastavki za striženje se lahko med striženjem zaradi trenja segrevajo. Segrevanje povzročata umazanija in dlaka, ki se nabirata na nastavku in rezilih, kar posledično povzroča večje trenje in vibracije nastavkov. Olje v spreju je primerno za vse vrste nastavkov, uspešno odstranjuje tudi umazanijo med nastavkom in rezilom ter maže nastavek, kar zmanjšuje trenje med uporabo. Uspešno odstrani umazanijo in maščobo iz rezil tudi na težko dostopnih delih nastavka.

Sprej je pod pritiskom, ščiti pred rjavenjem in ne vsebuje silikona.

 

Navodilo za uporabo:

Sprej uporabimo med striženjem vsakih 10 – 15 minut oziroma ko opazimo, da je nastavek za striženje vroč in dlake ne reže. Za mazanje nastavka in rezil popršite sprej po zgornji in spodnji površini nastavka z razdalje 10 cm. Če je nastavek umazan od dlake in maščobe, popršimo rezila z razdalje 1 cm, saj bomo tako odpihnili umazanijo. Ne pozabimo spreja prisloniti tudi na odprtino med nastavkom in rezili in poškropiti tudi v notranjost nastavka, saj  bomo tako odstranili tudi umazanijo, ki se je nabrala v notranjosti, ki je v večini primerov glavni razlog za segrevanje. Pravilno očiščen in negovan nastavek za striženje bo imel bistveno daljšo življenjsko dobo, lepše bo strigel in se bo bistveno manj segreval.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino