VIVOGPripomočki za nego psov in mačkOstaloVivog zadnji trak za privez psa v času nege – širine 2,5 cm

SKU: VG-95025

22,39 

Zadnji trak za privez psa med nego zagotovi varno delo negovalcu psa in psu. Prepreči, da bi pes nepričakovano skočil z mize in pomaga pri preprečevanju sedenja psa.

Ni na zalogi

Opis

Vivog zadnji trak za privez psa je širok 2,5 cm in je izdelan iz črnega najlonskega materiala ter ima možnost nastavitve dolžine s plastično zaponko. Trak, primeren za namestitev okoli trupa, je obstojne barve in nima ostrih robov na zatiču in zaponki. Kovinski deli nimajo ostrih robov in so zaščiteni proti rjavenju. Primeren je za srednje velike in velike pse ter primeren za uporabo na vseh vrstah miz za nego psov, ki imajo kovinsko ogrodje za privez psa.

Namen uporabe

Zadnji trak za privez psa je združljiv z vsemi modeli hidravličnih in mobilnih miz s kovinskim ogrodjem za privez psa. Trak zagotovi varno delo negovalcu psa in psu. Prepreči, da bi pes nepričakovano skočil z mize in pomaga pri preprečevanju sedenja psa.

Kako pravilno uporabiti trak?

Zadnji trak za privez psa raztegnemo in s kovinsko zaponko pripnemo na kovinsko ogrodje mize. Psa postavimo na mizo in mu trak nadenimo okoli trupa, pred zadnji nogi. Sedaj prilagodimo trak višini psa in obsegu trupa. Trak naj ne stiska psa. Pes mora normalno, s celo površino tačk stati na mizi in ne sme viseti na traku.

Čiščenje in vzdrževanje

Zadnji trak za privez psa je preprost za čiščenje. V salonu ga lahko po vsaki uporabi steriliziramo v sterilizatorju ali obrišemo z vlažno krpo. Če želite lahko vrvico operete tudi s čistili, vendar pri tem pazite, da boste vrvico dobro sprali.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino