Vivog sprednji trak za privez psa v času nege - širine 2,5 cm

Ocena izdelka
5/5

Sprednji trak za privez psa prepreči, da bi pes nepričakovano skočil z negovalne mize in deluje podobno kot povodec na sprehodu.

21,51 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Sprednji trak za privez psa je širok 2,5 cm in je izdelan iz črnega najlonskega materiala ter ima možnost nastavitve dolžine s plastično zaponko. Trak, primeren za namestitev okoli trupa, je obstojne barve in nima ostrih robov na zatiču in zaponki. Kovinski deli nimajo ostrih robov in so zaščiteni proti rjavenju. Primeren je za majhne in srednje velike pse ter primeren za uporabo na vseh vrstah miz za nego psov, ki imajo kovinsko ogrodje za privez psa.

Namen uporabe

Zadnji trak za privez psa je združljiv z vsemi modeli hidravličnih in mobilnih miz s kovinskim ogrodjem za privez psa. Trak zagotovi varno delo negovalcu psa in psu, saj prepreči, da bi pes nepričakovano skočil z mize in deluje podobno kot povodec na sprehodu.

Kako pravilno uporabiti trak?

Sprednji trak za privez psa raztegnemo in s kovinsko zaponko pripnemo na kovinsko ogrodje mize. Psa postavimo na mizo in mu trak nadenemo okoli vratu, tako kot bi namestili ovratnico. Sedaj prilagodimo trak višini psa in obsegu vratu. Trak naj ne stiska psa pretesno okoli vratu. Pes mora normalno, s celo površino tačk stati na mizi in ne sme viseti na traku.

Čiščenje in vzdrževanje

Sprednji trak za privez psa je preprost za čiščenje. V salonu ga po vsaki uporabi steriliziramo v sterilizatorju ali obrišemo z vlažno krpo. Če želite lahko vrvico operete tudi s čistili, vendar pri tem pazite, da boste vrvico dobro sprali.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino