VIVOGPripomočki za nego psov in mačkOstaloVivog sprednji trak za privez psa v času nege – širine 1,5 cm

SKU: VG-95018

18,56 

Sprednji trak za privez psa prepreči, da bi pes nepričakovano skočil z negovalne mize in deluje podobno kot povodec na sprehodu.

Ni na zalogi

Opis

Sprednji trak za privez psa je širok 1,5 cm in je izdelan iz črnega najlonskega materiala ter ima možnost nastavitve dolžine s plastično zaponko. Trak, primeren za namestitev okoli trupa, je obstojne barve in nima ostrih robov na zatiču in zaponki. Kovinski deli nimajo ostrih robov in so zaščiteni proti rjavenju. Primeren je za majhne in srednje velike pse ter primeren za uporabo na vseh vrstah miz za nego psov, ki imajo kovinsko ogrodje za privez psa.

Namen uporabe

Zadnji trak za privez psa je združljiv z vsemi modeli hidravličnih in mobilnih miz s kovinskim ogrodjem za privez psa. Trak zagotovi varno delo negovalcu psa in psu, saj prepreči, da bi pes nepričakovano skočil z mize in deluje podobno kot povodec na sprehodu.

Kako pravilno uporabiti trak?

Sprednji trak za privez psa raztegnemo in s kovinsko zaponko pripnemo na kovinsko ogrodje mize. Psa postavimo na mizo in mu trak nadenemo okoli vratu, tako kot bi namestili ovratnico. Sedaj prilagodimo trak višini psa in obsegu vratu. Trak naj ne stiska psa pretesno okoli vratu. Pes mora normalno, s celo površino tačk stati na mizi in ne sme viseti na traku.

Čiščenje in vzdrževanje

Sprednji trak za privez psa je preprost za čiščenje. V salonu ga po vsaki uporabi steriliziramo v sterilizatorju ali obrišemo z vlažno krpo. Če želite lahko vrvico operete tudi s čistili, vendar pri tem pazite, da boste vrvico dobro sprali.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino