Vivog rezilo za razvozlavanje goste dlake s podlanko

Ocena izdelka
5/5

Rezilo za razvozlavanje dlake psov s podlanko so primerna za odstranjevanje sprijete in zvozlane dlake. Vozle nežno prereže, odstrani podlanko in s tem omogoči preprosto in hitro krtačenje.

19,02 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Rezilo za razvozlavanje dlake psov s podlanko so primerna za odstranjevanje sprijete in zvozlane dlake. Vozle nežno prereže, odstrani podlanko in s tem omogoči preprosto in hitro krtačenje.

Vivog rezilo za razvozlavanje dlake psov s podlanko imajo ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo, ki preprečuje drsenje v roki. Rezila so valovita in ostra, konice niso špičaste in lepo zdrsnejo pod sprijete dele. Rezila so izdelana so iz nerjaveče kovine, ki je termično obdelana tako, da zagotavlja dolgo ostrino rezil. Vivog rezilo za razvozlavanje dlake psov je primerno za večje pse s podlanko.

 

Namen uporabe

Vivog rezilo za razvozlavanje dlake psov s podlanko ima ostra in valovita rezila ter lepo in neboleče, brez nepotrebnega cukanja prereže sprijete dele dlake na manjše dele tako, da jih lahko skrtačimo in ohranimo največjo možno količino dlake. Konice rezil so zaobljene in zdrsnejo pod vozle tako, da ne zbadajo v kožo. Vivog rezilo za razvozlavanje dlake psov s podlanko je primerna predvsem za razvozlavanje dolge in srednje dolge dlake s podlanko.

 

Navodilo za uporabo

Z Vivog rezilom za razvozlavanje dlake psov s podlanko lepo prerežemo sprijete dele dlake na manjše dele in tako omogočimo nemoteno krtačenje dlake. Rezila so ostra, zato bodimo pri delu pozorni, da ne zarežemo v kožo psa ali svoj prst. 

Priporočljiv postopek razvozlavanja:

 1. Sprijeti del dlake popršimo s sprejem za razvozlavanje.
 2. V desno roko vzemimo Vivog rezila za razvozlavanje dlake psov s podlanko
 3. S konico rezil zdrsnemo pod sprijeti del dlake in ga z nežnimi potegi navzgor prerežimo v smeri rasti dlake.
 4. Postopek ponovimo na vseh delih telesa, kjer je to potrebno.
 5. Sedaj z Multi Brush krtačo vozel skrtačimo in počešemo z glavnikom.
 6. Tako bodo vozli odstranjeni in sprijeta dlaka bo ponovno lepa in svežega izgleda.

Opozorilo

Če želimo ohraniti dolžino dlake je pomembno, da režemo smo v smeri rasti dlake. Tako bomo ohranili maksimalno količino dlake v kožuhu. Rezila so ostra zato bodimo pozorni, ko obdelujemo vozle na ušesih, gobčku in repu. To so predeli, kjer se nahajajo gube, ki jih ne smemo zajeti z rezilom, ker jih lahko poškodujemo.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog rezilo za razvozlavanje dlake psov s podlanko lahko očistimo z blagim čistilom in speremo pod tekočo vodo. Rezila obrišemo in hitro posušimo. Namažimo jih z oljem za škarje, nastavke ali strojčke. Pred naslednjo uporabo rezila obrišemo in steriliziramo. Tako negovana oprema bo imela dolgo življenjsko dobo in ostrino.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaNazaj v trgovino