Strojček za striženje psov Heiniger Opal

Ocena izdelka
5/5

Strojček za striženje psov Heiniger Opal odlikujejo dvojna hitrost striženja, zmogljiva baterija, tiho delovanje in ergonomska oblika.

427,61 

Samo še 1 na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Strojček za striženje psov Heiniger Opal odlikuje dvojna hitrost striženja, ki s 3100 obrati na minuto podira rekorde med strojčki za striženje psov. Zmogljiva baterija zagotavlja do 240 min neprekinjenega delovanja strojčka pri maksimalni obremenitvi motorja. Prepričali vas bodo tiho delovanje, ergonomska oblika, dve hitrosti striženja ter prikaz napolnjenosti baterije. Heiniger Opal baterijski strojček je primeren tudi za striženje mačk, konjev in goveda.

Strojček je izdelan v Švici. Pri prvi hitrosti delovanja dosega motor 2600 dvojnih obratov na minuto, pri drugi hitrosti pa 3100 dvojnih obratov na minuto. Druga hitrost zagotavlja uspešno striženje tudi zavozlane in zelo goste dlake.

Nova Lithium-Ionska baterijska tehnologija nudi pri polni obremenitvi motorja do 240 min neprekinjenega striženja. Popolnoma izpraznjena baterija se napolni in je pripravljena za ponovni pogon motorja že v roku 1 ure. Napolnjenost lahko stalno spremljamo na bateriji.

Strojček za striženje psov Heiniger Opal je ergonomsko oblikovan, lepo leži v roki, je lahek, ima tiho delovanje in nizko stopnjo vibracij. Strojček je namenjen tako za profesionalno kot ljubiteljsko nego psov, mačk, konjev, goveda in drugih živali.

Strojček je združljiv z vsemi nastavki s Snap On ali Clip sistemom, kot jih poznajo tudi Andis, Wahl, Moser, Oster, GogiPet Horus, Aesculap Fav 5, Optimum Ultra in drugi.

V paketu prejmete:

 • originalni Strojček za striženje psov Heiniger Opal
 • originalni Heiniger Snap On nastavek Size 10 (1,5 mm)
 • Heiniger baterija
 • Heiniger olje za mazanje nastavka in strojčka
 • Heiniger polnilna postaja in nosilec za baterijo
 • Heiniger ščetka za čiščenje nastavkov
 • kabel za polnilno postajo

Tehnične lastnosti Heiniger Opal strojčka:

 • 1. hitrost: 2600 dvojnih gibov/min
 • 2. hitrost: 3100 dvojnih gibov/min
 • Mere višina 204 mm x dolžina 50 mm x širina 44 mm
 • Teža strojčka z baterijo: 415 g
 • Napetost baterije: 7,2V
 • Prostornina baterije: 2850 mAh
 • Čas delovanja baterije: < 240 Min

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaNazaj v trgovino