ŠAMPON ZA RJAVO DLAKO PSOV INFINITY professional pet care by Nina – 1L

Ocena izdelka
5/5

Šampon za rjavo dlako z vitaminom F in olivnim oljem iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi rjavih psov.

Količina: 1 l

69,49 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Šampon za rjavo dlako z vitaminom F in olivnim oljem iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi rjavih psov. S svojo surovinsko sestavo aktivira rdeč pigment v dlaki in ji tako podari lepo, sijočo rjavo barvo. Šampon ne vsebuje barvil, zato kože in dlake ne obarva, pač pa povrne intenzivnost barve, prepreči zbledelost dlake,že zbledeli dlaki pa ob redni uporabi povrne intenzivnost rjave barve.

V kolikor želimo poleg rjave barve poudariti tudi velik volumen dlake (npr. pri pudljih), šampon zmešamo v razmerju 50:50 s šamponom za volumen dlake psov INFINITY professional pet care by Nina in po šamponiranju uporabimo INFINITY balzam za večji volumen dlake.

V kolikor želimo poleg rjave barve zavarovati dolgo dlako pred prehitrim vozlanjem, šampon zmešamo v razmerju 50:50 s šamponom za dolgo dlako psov INFINITY professional pet care by Nina in po šamponiranju uporabimo INFINITY masko za dolgo dlako psov.

 

Količina: 1 l

Šampon je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 1 l koncentriranega šampona dobimo 10 l šampona za kopanje psov. Šampon ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino