KozmetikaŠamponiŠAMPON ZA PSE Z OBČUTLJIVO KOŽO SENSITIVE INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF202

18,29 

Šampon za pse z občutljivo kožo iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi zelo občutljive dlake in kože psov.

Na zalogi

Opis

Šampon za pse z občutljivo kožo iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina z dodatkom aloe, kamilice, slezenovca in vitamina B5  je namenjen negi zelo občutljive dlake in kože psov. Naravne sestavine šampona kože psa ne dražijo, pač pa jo pomirjajo, ji vračajo naravno vlažnost in preprečijo srbečico. Šampon za pse z občutljivo kožo je priljubljen pri vseh psih brez dlake, psih z zelo redko dlako in občutljivo kožo (mladički vseh vrst, goli kitajski pes, mehiški goli pes,…). Če je koža psa že poškodovana, izsušena ali ima vnetja priporočamo, uporabo tudi hypoalergenega šampona INFINITY professional pet care by Nina in se pred uporabo posvetujete z veterinarjem.

 

Količina: 250 ml

Šampon je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega šampona dobimo 2,50 l šampona za kopanje psov. Šampon ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino