KozmetikaŠamponiŠAMPON ZA KRATKO DLAKO PSOV INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF201

18,29 

Negovalni šampon za kratko dlako psov iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi kratkodlakih psov, kjer želimo doseči visok sijaj dlake.

Na zalogi

Opis

Negovalni šampon za kratko dlako psov iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina z jojoba oljem, izvlečki lanenih semen in vitamini B5 je namenjen negi kratkodlakih psov, kjer želimo doseči visok sijaj dlake. Sestavine šampona z naravnimi dodatki prehranijo dlako od korena do konic. Šampon je primeren za kratkodlake pasme s priležno dlako ter za pse z resasto dlako.

Šampon za kratko dlako psov je primeren za nego vseh kratkodlakih psov neglede na barvo in strukturo dlake, priljubljen tudi pri razstavnih psih, ki imajo dlako v kondiciji za trimanje.

V kolikor želimo zmanjšati prekomerno izpadanje kratkih dlak, po šamponiranju uporabimo INFINITY professional pet care by Nina masko za dolgo dlako psov.

 

Količina: 250 ml

Šampon je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega šampona dobimo 2,50 l šampona za kopanje psov. Šampon ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino