KozmetikaŠamponiŠAMPON ZA ČRNO DLAKO PSOV INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF206

18,29 

Šampon za črno dlako s keratinom, svilnimi proteini in vitaminom E iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi psov črne barve.

Na zalogi

Opis

Šampon za črno dlako s keratinom, svilnimi proteini in vitaminom E iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi psov črne barve. Dlake ne obarva, pač pa zaradi svoje surovinske sestave in naravnih dodatkov poudari intenzivnost črne barve in aktivira pigment v dlaki, ji vrača naravno vlažnost in prožnost, prepreči zbledelost dlake, že zbledeli dlaki pa ob redni uporabi povrne intenzivnost črne barve.

V kolikor želimo poleg črne barve poudariti tudi velik volumen dlake (npr. pri črnih pudljih), šampon za črno dlako zmešamo v razmerju 50:50 s šamponom za volumen dlake psov INFINITY professional pet care by Nina in po šamponiranju uporabimo INFINITY balzam za večji volumen dlake.

V kolikor želimo poleg črne barve zavarovati dolgo dlako pred prehitrim vozlanjem, šampon zmešamo v razmerju 50:50 s šamponom za dolgo dlako psov INFINITY professional pet care by Nina in po šamponiranju uporabimo INFINITY masko za dolgo dlako psov.

 

Količina: 250 ml

Šampon je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega šampona dobimo 2,50 l šampona za kopanje psov. Šampon ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino