Prikaži košarico Izdelek “BALZAM ZA VEČJI VOLUMEN DLAKE PSOV INFINITY professional pet care by Nina” je dodan v košarico.

INFINITY PROFESSIONAL PET CARE BY NINAKozmetikaŠamponiŠAMPON ZA ČRNO DLAKO PSOV INFINITY professional pet care by Nina – 1L

SKU: FE-GGFL1206

69,49 

Šampon za črno dlako s keratinom, svilnimi proteini in vitaminom E iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi psov črne barve.

Količina: 1 l

Ni na zalogi

Opis

Šampon za črno dlako s keratinom, svilnimi proteini in vitaminom E iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi psov črne barve. Dlako ne obarva, pač pa, zaradi svoje surovinske sestave in naravnih dodatkov, poudari intenzivnost črne barve in aktivira pigment v dlaki. Dlaki vrača naravno vlažnost in prožnost, prepreči zbledelost dlake, že zbledeli dlaki pa ob redni uporabi povrne intenzivnost črne barve.

V kolikor želimo poleg črne barve poudariti tudi velik volumen dlake (npr. pri črnih pudljih), šampon zmešamo v razmerju 50:50 s šamponom za volumen dlake psov INFINITY professional pet care by Nina in po šamponiranju uporabimo INFINITY balzam za večji volumen dlake.

V kolikor želimo poleg črne barve zavarovati dolgo dlako pred prehitrim vozlanjem, šampon zmešamo v razmerju 50:50 s šamponom za dolgo dlako psov INFINITY professional pet care by Nina in po šamponiranju uporabimo INFINITY masko za dolgo dlako psov.

 

Količina: 1 l

Šampon je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 1 l koncentriranega šampona dobimo 10 l šampona za kopanje psov. Šampon ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

1
  • Dodano v košarico
1
Košarica
96+ jih je že kupilo