KozmetikaŠamponiŠAMPON ZA BELO DLAKO PSOV INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF205

18,29 

Šampon za belo dlako INFINITY professional pet care by Nina je namenjen negi psov s snežno belo in srebrno dlako, zato so tudi vsem naravnim sestavinam v šamponu odvzeta barvila, ki bi lahko povzročila obarvanost dlake.

Na zalogi

Opis

Šampon za belo dlako iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina z dodanim vitaminom E, izvlečki ognjiča, kamilice in titandioksida je namenjen negi psov s snežno belo in srebrno dlako, zato so tudi vsem naravnim sestavinam v šamponu odvzeta barvila, ki bi lahko povzročila obarvanost dlake. Kljub temu šampon dlake in kože ne izsušuje, ampak ji vrača naravno vlažnost in prožnost ter ohranja tipično strukturo dlake psa. Šampon v kombinaciji z losjonom za nego obočesne dlake INFINITY professional pet care by Nina uspešno odstranjuje obarvanost dlake na tačkah, intimnih predelih in okoli oči ter gobčka.

V kolikor želimo poleg bele barve poudariti tudi velik volumen dlake (npr. pri belih pudljih), šampon zmešamo v razmerju 50:50 s šamponom za volumen dlake psov INFINITY professional pet care by Nina in po šamponiranju uporabimo INFINITY balzam za večji volumen dlake.

V kolikor želimo poleg bele barve zavarovati dolgo dlako pred prehitrim vozlanjem, šampon zmešamo v razmerju 50:50 s šamponom za dolgo dlako psov INFINITY professional pet care by Nina in po šamponiranju uporabimo INFINITY masko za dolgo dlako psov.

 

Količina: 250 ml

Šampon je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega šampona dobimo 2,50 l šampona za kopanje psov. Šampon ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino