INFINITY PROFESSIONAL PET CARE BY NINAKozmetikaŠamponiŠAMPON Z ZELENO GLINO INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF200

18,29 

INFINITY professional pet care by Nina šampon z zeleno glino, rastlinskim kolagenom in keratinom iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjen pogostemu kopanju psov ne glede na vrsto in tip dlake in/ali pasmo psa.

Na zalogi

Opis

INFINITY professional pet care by Nina šampon z zeleno glino, rastlinskim kolagenom in keratinom je namenjen pogostemu kopanju psov ne glede na vrsto in tip dlake in/ali pasmo psa. Šampon hitro, kvalitetno in globinsko odstrani umazanijo in maščobo z dlake in kože ter ji vrača naravno vlažnost. Primeren je za kopanje zelo umazanih psov, v salonih za nego psov pa se uporablja za osnovno čiščenje dlake. Ker vsebuje zelo malo olj, je dlaka po kopanju naravno prožna in čista ter hitro suha, a ne izsušena.

INFINITY professional pet care by Nina šampon z zeleno glino priporočamo kot osnovni, čistilni šampon za odstranjevanje umazanije in maščob z dlake psov pred uporabo negovalnega šampona in/ali maske za dolgo dlako psov. Šampon je priporočljiv tudi za čiščenje žimaste dlake pri psih, ki jih moramo zaradi visoke stopnje maščobe v dlaki pred trimanjem skopati. 

 

Količina: 250 ml

Šampon je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega šampona dobimo 2,50 l šampona za kopanje psov. Šampon ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino