Prikaži košarico Izdelek “MASKA ZA DOLGO DLAKO PSOV INFINITY professional pet care by Nina” je dodan v košarico.

ŠAMPON Z BALZAMOM 2V1 INFINITY professional pet care by Nina

Ocena izdelka
5/5

Šampon z balzamom INFINITY professional pet care by NIna je primeren predvsem za kopanje psov, katerih dlaka se rada sprijema in je zahtevnejša za česanje in sušenje.

21,95 

Na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Šampon z balzamom z dodanimi izvlečki morskih alg in lanenih semen iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by NIna je izdelek, ki bi ga lahko poimenovali tudi dva v enem (2v1). Ta šampon je primeren predvsem za kopanje psov, katerih dlaka se rada sprijema in je zahtevnejša za česanje in sušenje. Uporabljamo ga predvsem za nego goste, dolge in sprijete dlake, katero želimo po kopanju razčesati in preprečiti novo vozlanje in sprijemanje.

Pri zelo zvozlani in sprijeti dlaki pred kopanjem uporabimo sprej za razčesavanje INFINITY professional pet care by Nina, po kopanju pa na kožuh nanesemo negovalno olje GogiPet Silk Care, ki bo dodatno olajšal razčesavanje in zaščitil dlako pred ponovnim vozlanjem, sprijemanjem in zunanjimi vplivi.

 

Količina: 250 ml

Šampon z balzamom je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega šampona dobimo 2,50 l šampona za kopanje psov. Šampon ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

1
  • Dodano v košarico
1
Košarica
185+ jih je že kupilo