KozmetikaŠamponiŠAMPON Z BALZAMOM 2V1 INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF210

21,95 

Šampon z balzamom INFINITY professional pet care by NIna je primeren predvsem za kopanje psov, katerih dlaka se rada sprijema in je zahtevnejša za česanje in sušenje.

Na zalogi

Opis

Šampon z balzamom z dodanimi izvlečki morskih alg in lanenih semen iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by NIna je izdelek, ki bi ga lahko poimenovali tudi dva v enem (2v1). Ta šampon je primeren predvsem za kopanje psov, katerih dlaka se rada sprijema in je zahtevnejša za česanje in sušenje. Uporabljamo ga predvsem za nego goste, dolge in sprijete dlake, katero želimo po kopanju razčesati in preprečiti novo vozlanje in sprijemanje.

Pri zelo zvozlani in sprijeti dlaki pred kopanjem uporabimo sprej za razčesavanje INFINITY professional pet care by Nina, po kopanju pa na kožuh nanesemo negovalno olje GogiPet Silk Care, ki bo dodatno olajšal razčesavanje in zaščitil dlako pred ponovnim vozlanjem, sprijemanjem in zunanjimi vplivi.

 

Količina: 250 ml

Šampon z balzamom je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega šampona dobimo 2,50 l šampona za kopanje psov. Šampon ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino