PAKET za nego srednjedolgodlakih psov

Ocena izdelka
5/5

Paket za nego srednjedolgodlakih psov vsebuje izdelke, ki vam bodo olajšali vsakodnevno nego srednjedolgodlakih psov tudi doma. 

50,02 

Ni na zalogi

🚚 Brezplačna poštnina
✂ Za domačo ali profesionalno rabo

Opis izdelka

Srednjedolga dlaka je ena izmed bolj zahtevnih za nego. Če nege pri psih s tem tipom dlake ne izvajamo vsakodnevno, lahko pride do nezaželenih vozljev. Vozlji psa “cukajo”, zaradi česa jim je neprijetno. V kolikor so vozlji nastali na pregibih, kjer je trenje dlake pogosto, lahko sčasoma pride tudi do iritacije kože.

Da ne bo prihajalo do neljube situacije z vozlji, smo za vas pripravili paket za nego srednjedolgodlakih psov, ki bo olajšal vsakodnevno nego tudi doma. 

 

PAKET SESTAVLJAJO:

  • INFINITY professional pet care by Nina šampon za pse z zeleno glino 
  • GogiPet Slicker brush žičnata krtača velikosti M
  • GogiPet SILK CARE olje za zaščito in sijaj dlake 
  • DARILO PRESENEČENJA

 

Redna cena šampona za pse z zeleno glino INFINITY professional pet care by Nina = 18,29 € (z ddv)

Redna cena GogiPet Slicker brush žičnate krtače velikosti M= 13,59 € (z ddv)

Redna cena GogiPet SILK CARE olja za zaščito in sijaj dlake = 24,39 € (z ddv) 

 

Brezplačna poštnina

Vsem našim strankam nudimo BREZPLAČNO poštnino po celi Sloveniji.

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

040 88 11 93
info@infinityppc.si

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino