Optimum nastavek za striženje psov – Size 2F ali 16 mm

Ocena izdelka
5/5

Nastavek za striženje psov Optimum Size 2F Snap On je namenjen striženju dlake na celotnem telesu psov velike in majhne rasti. 

69,76 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Nastavek za striženje psov Optimum Size 2F Snap On je namenjen striženju dlake na celotnem telesu psov velike in majhne rasti. Po striženju ostane dlaka dolga 16 mm.

Nastavek striže gladko in tekoče. Izdelan je iz zelo odporne kovine, ki je termično obdelana in omogoča veliko odpornost ter možnost večkratnega brušenja.

Nastavek je združljiv s strojčki Heiniger, Oster, Andis, Moser, Wahl, Aesculap Fav 5, GogiPet Horus, Optimum, Thrive, AG, AGC, AGR, MBG idr. 

 

Čiščenje in vzdrževanje

Nastavek za striženje psov Optimum Size 2F Snap On ima dolgo življenjsko dobo, če ga negujete pravilno.

Po vsaki uporabi s ščetko odstranite dlake z rezila. Nekaj kapljic olja nanesite na rezilo. Strojček z nastavkom prižgite in pustite, da se olje lepo razdeli po nastavku.

Tako očiščen nastavek hranite na suhem. Pred uporabo nastavek obrišite z bombažno krpico. Če se pri striženju nastavek segreva, uporabite za hlajenje, dezinfekcijo, oljenje in čiščenje 4 v 1 olje v spreju.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino