Pripomočki za nego psov in mačkStrižniki in dodatna opremaNastavki za strižnikeOptimum nastavek za striženje psov – Size 7 ali 3 mm

SKU: VG-XS333

59,65 

Nastavek za striženje psov Optimum Size 7 Snap On je namenjen striženju dlake na celotnem telesu psov velike in majhne rasti. 

Ni na zalogi

Opis

Nastavek za striženje psov Optimum Size 7 Snap On je namenjen striženju dlake na celotnem telesu psov velike in majhne rasti. Po striženju ostane dlaka dolga 3 mm.

Nastavek striže gladko in tekoče. Izdelan je iz zelo odporne kovine, ki je termično obdelana in omogoča veliko odpornost ter možnost večkratnega brušenja.

Nastavek je združljiv s strojčki Heiniger, Oster, Andis, Moser, Wahl, Aesculap Fav 5, GogiPet Horus, Optimum, Thrive, AG, AGC, AGR, MBG idr. 

 

Čiščenje in vzdrževanje

Nastavek za striženje psov Optimum Size 7 Snap On ima dolgo življenjsko dobo, če ga negujete pravilno.

Po vsaki uporabi s ščetko odstranite dlake z rezila. Nekaj kapljic olja nanesite na rezilo. Strojček z nastavkom prižgite in pustite, da se olje lepo razdeli po nastavku.

Tako očiščen nastavek hranite na suhem. Pred uporabo nastavek obrišite z bombažno krpico. Če se pri striženju nastavek segreva, uporabite za hlajenje, dezinfekcijo, oljenje in čiščenje 4 v 1 olje v spreju.

Morda vam bo prav tako všeč…

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino