Pripomočki za nego psov in mačkStrižniki in dodatna opremaNastavki za strižnikeOptimum nastavek za striženje psov – Size 3 ali 13 mm

SKU: VG-XS392

59,65 

Nastavek za striženje psov Optimum Size 3 Snap On je namenjen striženju dlake na celotnem telesu psov velike in majhne rasti. 

Ni na zalogi

Opis

Nastavek za striženje psov Optimum Size 3 Snap On je namenjen striženju dlake na celotnem telesu psov velike in majhne rasti. Po striženju ostane dlaka dolga 13 mm.

Nastavek striže gladko in tekoče. Izdelan je iz zelo odporne kovine, ki je termično obdelana in omogoča veliko odpornost ter možnost večkratnega brušenja.

Nastavek je združljiv s strojčki Heiniger, Oster, Andis, Moser, Wahl, Aesculap Fav 5, GogiPet Horus, Optimum, Thrive, AG, AGC, AGR, MBG idr. 

 

Čiščenje in vzdrževanje

Nastavek za striženje psov Optimum Size 3 Snap On ima dolgo življenjsko dobo, če ga negujete pravilno.

Po vsaki uporabi s ščetko odstranite dlake z rezila. Nekaj kapljic olja nanesite na rezilo. Strojček z nastavkom prižgite in pustite, da se olje lepo razdeli po nastavku.

Tako očiščen nastavek hranite na suhem. Pred uporabo nastavek obrišite z bombažno krpico. Če se pri striženju nastavek segreva, uporabite za hlajenje, dezinfekcijo, oljenje in čiščenje 4 v 1 olje v spreju.

Morda vam bo prav tako všeč…

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino