MULTIFUNKCIJSKI BALZAM V SPREJU INFINITY professional pet care by Nina

Ocena izdelka
5/5

Multifunkcijski negovalni balzam v spreju uspešno pomaga pri razvozlavanju sprijete in zavozlane dlake, preprečuje vozlanje in sprijemanje dlake, dlaki daje naravno vlažnost in prožnost ter dlako prehrani od korena do konic.

Količina: 500 ml

18,85 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Multifunkcijski negovalni balzam v spreju uspešno pomaga pri razvozlavanju sprijete in zavozlane dlake, preprečuje vozlanje in sprijemanje dlake, dlaki daje naravno vlažnost in prožnost ter dlako prehrani od korena do konic. Kožuh zaščiti pred umazanijo in madeži urina, omogoča lahkotno krtačenje in česanje brez cukanja, prepreči elektrenje dlake, omogoči preprosto in hitro glajenje dlake ter lahkotno striženje dlake. Multifunkcijski balzam v spreju INFINITY professional pet care by Nina deluje proti staranju dlake in kože (anti-age učinek), omogoča hitrejše sušenje in krtačenje dlake, ki je ne masti in ne lepi. Primeren za mastno in suho dlako.

 

Različne možnosti uporabe:

ZA RAZVOZLAVANJE:

Sprej uporabimo na suhi ali mokri dlaki. Sprej popršimo po posameznem vozlu ali sprijetem delu. Če je treba, lahko vozle s prsti ali rezilom razdelimo na manjše dele in nato skrtačimo s krtačo. Sprej zmehča vozle in sprosti sprijete dele dlake. Dlaki podari naravno vlažnost in prožnost ter prepreči lomljenje dlake med krtačenjem. Tako negovana dlaka je zaščitena pred ponovnim vozlanjem.

ZA STRIŽENJE DLAKE:

Dlaka zaradi multifunkcijskega spreja postane prožna, se lepo zravna in raztegne, kar omogoči enakomerno striženje. Ko smo kožuh psa skrtačili in odstranili sprijete in zavozlane dele dlake, popršimo sprej za razvozlavanje dlake po površini kožuha in kožuh počešemo z glavnikom od kože proti konici dlake. V tako pripravljenem kožuhu ne bo upognjene dlake, ki bi po striženju kvarila končni videz psa. Poleg tega se bo dlaka med striženjem lepo zajemala, gladko strigla in se ne bo elektrila.

ZAŠČITA PRED UMAZANIJO:

Če se v dlaki psa, kljub rednemu kopanju in krtačenju, pojavijo rumeni madeži, je multifunkcijski sprej prava rešitev. Sprej ščiti dlako pred umazanijo in prepreči nastanek rumenih madežev od urina in drugih izcedkov. Sprej po končani negi popršimo na predele, ki jih želimo zaščititi pred madeži. V večini primerov je to spodnji del telesa in intimni predeli. Sprej bo na dlaki naredil “nevidni ščit”, ki bo preprečil nastanek madežev.

ANTISTATIČNI SPREJ:

Multifunkcijski sprej za pse neguje in prehrani dlako ter omogoči lahkotno krtačenje brez cukanja in vlečenja. Sprej prepreči elektrenje dlake med krtačenjem in česanjem, dlaki pa daje prožnost in svežino. Tako negovan kožuh se ne elektri. Psu zagotavlja udobnost pri negi, negovalcu pa lahkotno delo.Multifunkcijski sprej popršimo po površini kožuha in tako preprečimo elektrenje dlake med in po negi.

 

Količina: 500 ml

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino