Slicker Brush žičnata krtača MINI

Ocena izdelka
5/5

Slicker brush žičnata krtača MINI za pse velikosti 7 cm x 2,7 cm s kvadratno delovno površino je oblikovana za uspešno vsakodnevno odstranjevanje odpadajoče dlake in umazanije.

7,99 

Počisti

🚚 Brezplačna poštnina
✂ Za domačo ali profesionalno rabo

Opis izdelka

Slicker brush žičnata krtača MINI za pse velikosti 7 cm x 2,7 cm s kvadratno delovno površino je oblikovana za uspešno vsakodnevno odstranjevanje odpadajoče dlake in umazanije. Stimulira regeneracijo in prekrvavitev kože, pa tudi rast nove, zdrave dlake. Krtača nežno razčeše sprijeto in zavozlano dlako ter prezrači kožuh psa, prepreči pa tudi novo vozlanje in sprijemanje tudi zelo goste dlake. Po uporabi žičnate krtače bo kožuh psa sijočega in svežega videza. Slicker brush žičnata krtača MINI s kovinskimi iglicami dolžine 1cm je mehka in zagotavlja nežno, varno in učinkovito krtačenje malih psov in mačk

 

Navodilo za uporabo:

Za vsakodnevno nego, odstranjevanje umazanije in odpadajoče dlake ter zračenje kožuha psa potujte z GogiPet® žičnato krtačo v smeri rasti dlake, od glave proti repu in od sredine hrbta proti spodnjemu delu nog. V času krtačenja pritisnite delovno površino krtače na kožuh psa z ročajem. Potegi s krtačo naj potekajo vedno in samo v smeri proti ročaju. Krtačite sistematično, ritmično in nežno, da ne poškodujete površine kože.

Za razvozlavanje sprijete in zavozlane dlake uporabite žičnato krtačo tako, da dlako privzdignete v nasprotni smeri rasti, jo zajemite s krtačo in krtačite v smeri rasti. Za lažje razvozlavanje priporočamo, da posamezne vozlje ali sprijete dele dlake poškropite s sprejem za razvozlavanje dlake psov INFINITY professional pet care by Nina.

Brezplačna poštnina

Vsem našim strankam nudimo BREZPLAČNO poštnino po celi Sloveniji.

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

040 88 11 93
info@infinityppc.si

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino