KozmetikaNegovalna in dopolnilna kozmetika med kopanjemMASKA ZA DOLGO DLAKO PSOV INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF213

21,95 

Maska z jojoba oljem, keratinom, cvetnim prahom in proteini svile iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjena negi dolge ali sprijete in zvozlane dlake.

Na zalogi

Opis

Maska za dolgo dlako psov iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina z jojoba oljem, keratinom, cvetnim prahom in proteini svile je namenjena negi dolge ali sprijete in zvozlane dlake. Uspešno pomaga pri mehčanju in razvozlavanju dlake, prepreči novo sprijemanje dlake, vrača naravno vlažnost in prožnost dlaki in koži. Maska tudi ščiti dlako pred novo umazanijo in vozlanjem ter sprijemanjem.

Masko nanesemo na mokro dlako, pustimo učinkovati 5 min in speremo. Tako negovana dlaka je prožna, se ne sprijema in vozla, se enostavno češe in razčesava in ima na občutek večjo gostoto. Maska za dolgo dlako psov je primerna tudi za kratkodlake pse, saj koži in dlaki povrača sebum.

 

Količina: 250 ml 

Maska je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentrirane maske dobimo 2,50 l normalne maske za nego psov. Maska ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino