KozmetikaKozmetika za nego ušes, predela okoli oči, tačk in smrčkovLOSJON ZA NEGO PREDELA OKOLI OČI INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF218

17,85 

Losjon za nego predela okoli oči za pse in mačke iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina preprečuje nastanek obarvanosti dlake okoli oči in uspešno neguje že obarvano dlako ter zmanjša intenzivnost obarvanosti.

Ni na zalogi

Opis

Losjon za nego predela okoli oči za pse in mačke iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina preprečuje nastanek obarvanosti dlake okoli oči in uspešno neguje že obarvano dlako ter zmanjša intenzivnost obarvanosti. Losjon je primeren tudi za odstranjevanje obarvanosti dlake na tačkah in gobčku. Losjon za nego predela okoli oči deluje antibakterijsko, preprečuje srbečico in lajša probleme kože in dlake, zato je primeren tudi za čiščenje in nego gub pri psih.

 

Navodila za uporabo:

Losjon nanesemo na mehko bombažno krpico ali vatirano blazinico. Najprej zmehčamo morebitne strdke in nato z nežnimi gibi v smeri rasti dlake predel očistimo. Losjona ni potrebno izpirati.

Za boljši učinek losjona pri kopanju psa na obarvanih predelih uporabimo mešanico losjona in šampona za belo dlako psov INFINITY professional pet care by Nina, ki ga med kopanjem nanesemo na obarvane predele (okoli oči, na gobček in/ali tačke) in vtremo v dlako s pomočjo mehke ščetke ali gobice, pustimo učinkovati par minut in nato speremo. Obarvani predeli dlake bodo izgubili intenzivnost obarvanosti in ob redni uporabi pridobili na belini.

 

Količina: 100 ml

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino