KozmetikaKozmetika za nego ušes, predela okoli oči, tačk in smrčkovLOSJON ZA NEGO IN ČIŠČENJE UŠES PSOV IN MAČK INFINITY professional pet care by Nina

SKU: FE-GGF232

17,85 

Losjon za nego in čiščenje ušes iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je nepogrešljiv pripomoček za redno čiščenje ušes psov in mačk.

Na zalogi

Opis

Losjon za nego in čiščenje ušes iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je nepogrešljiv pripomoček za redno čiščenje ušes psov in mačk. Tako kot ljudem se tudi psom in mačkam nabira v ušesnem kanalu ušesno maslo, ki ga je potrebno z bombažno krpico redno odstranjevati. Za nežno in temeljito čiščenje ušes uporabimo losjon za nego in čiščenje ušes in tako preprečimo nastanek vnetij v ušesnem kanalu.

 

Navodila za uporabo:

Nekaj pritiskov losjona nanesemo na bombažno krpico ali robček in natančno očistimo notranjost ušesa. Pomembno je, da odstranimo vso umazanijo, tudi v najmanjših kotičkih. Če je ušesni kanal v notranjosti poraščen z dlako, je le-to priporočljivo populiti s pinceto za odstranjevanje dlake iz ušesnega kanala.

 

Količina: 100 ml

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino