KREMA ZA NEGO TAČK IN SMRČKA INFINITY professional pet care by Nina

Ocena izdelka
5/5

Negovalna krema za blazinice in smrčke psov iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjena preventivnemu vzdrževanju naravne vlažnosti in prožnosti občutljivih blazinic in smrčkov.

19,90 

Na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Negovalna krema za blazinice in smrčke psov iz linije kozmetike INFINITY professional pet care by Nina je namenjena preventivnemu vzdrževanju naravne vlažnosti in prožnosti občutljivih blazinic in smrčkov. Blazinice in smrčki so pogosto popokani ali poškodovani od hoje po grobih površinah in/ali kopanju po zemlji. Z rednim nanašanjem kreme preprečimo pokanje kože, preventivno pa koži vrnemo naravno vlažnost.

Krema za nego tačk in smrčka je primerna predvsem za uporabo pozimi in poleti, ko so pasje blazinice in smrčki zaradi visokih ali nizkih temperatur toliko bolj občutljivi. Pozimi lahko to kremo uporabljamo kot zaščitno kremo pred soljo.

Krema za nego tačk in smrčka INFINITY professional pet care by Nina zaradi vsebnosti cinkovega oksida celi manjše ranice. Deluje antiseptično, zdravi obolenja glivic, vrača koži naravno vlažnost in prožnost ter varuje pred zunanjimi poškodbami.

 

Količina: 50g

 

Izdelki INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za domačo kot tudi profesionalno kvalitetno nego psov in mačk.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino