Klešče za krajšanje krempljev srednje velikih psov M

Ocena izdelka
5/5

Klešče za krajšanje krempljev srednje velikih psov so izdelane iz trde plastike in nerjaveče kovine, ki mogoča oster, gladek in precizen rez.

12,19 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Klešče za krajšanje krempljev srednje velikih psov so izdelane iz trde plastike in nerjaveče kovine, ki omogoča oster, gladek in precizen rez pri psih srednje velikih pasem. Po krajšanju je smiselno kremplje pobrusiti s posebej oblikovano pilo za kremplje, da bodo kremplji brez ostrih robov.

 

 Navodilo za uporabo:

Krajšanje krempljev začnemo na zadnji tački. Psa pomirimo in tačko stabilno primemo v roko. Pri svetlih krempljih na stranskem delu kremplja preverimo, do kam sega rožnati del oziroma žila. Pri svetlih krempljih lahko krempelj skrajšamo naenkrat do približno 3 mm pred koncem rožnate žile. Pri temnih krempljih pa pogledamo v sredino kremplja. Če v sivi sredini vidimo temno piko, kremplja ne smemo več krajšati. Drugače pa krempelj krajšamo postopoma, milimeter za milimetrom toliko časa, da se v sivi sredini pojavi črna pika. Od tu naprej kremplja ne smemo več krajšati, saj lahko zakrvavi.

S kleščami za krajšanje krempljev zajamemo krempelj od spredaj nazaj ali obratno, stisnemo in počakamo trenutek, da vidimo, kako se pes odzove ter odstrižemo. Če pri stisku s škarjami pes reagira nemirno, je to znak, da bomo zastrigli preveč, zato zmanjšamo del, ki ga želimo skrajšati. Po krajšanju je smiselno kremplje pobrusiti s posebej oblikovano pilo za brušenje krempljev, da bodo kremplji brez ostrih robov. Če se kljub vaši previdnosti zgodi, da ste krempelj zastrigli, na krvaveči del za 10 sekund pritisnite prah za zaustavitev blažjih krvavitev INFINITY professional pet care by Nina. 

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino