INFINITY professional pet care by Nina sušilnik za pse "Poseidon"

Ocena izdelka
5/5

Profesionalni sušilnik za pse INFINITY Poseidon omogoča klasično sušenje dlake z ali brez temperature zraka ter izpihovanje vode in odpadajoče dlake in podlanke iz kožuha živali.

189,08 

Počisti

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Profesionalni sušilnik za pse INFINITY Poseidon je tretja generacija sušilnikov. Sušilnik s kaskadnim motorjem, nastavljivim izpihom zraka do 3000 l/min in dvo stopenjskim grelcem omogoča klasično sušenje dlake brez temperature zraka ali sušenje s temperaturo (2 stopnji) ter izpihovanje vode in odpadajoče dlake in podlanke iz kožuha živali. Nastavljiv izpih zraka omogoča sušenje tako velikih kot majhnih psov.

Nova tehnologija motorja zagotavlja zelo nizko glasnost motorja in nima motečih visokih frekvenc, ki bi motile živali. S sušilnikom za pse INFINITY professional pet care by Nina Poseidon prejmete tudi dvometrsko gibljivo cev in tri nastavke za izpihovanje vode. Kakovostno kovinsko ohišje z ročajem in majhna teža sta primerna tudi za mobilne negovalce psov in uporabo v pasjih salonih.

Lastnosti sušilnika za pse

 • močan, zmogljiv kaskadni motor
 • mehka, gibljiva cev dolžine do 2 m
 • 3 različni nastavki za sušenje
 • nastavljiv izpih zraka do 50 m /s
 • možnost vključitve grelcev; 1 stopnja do max. 30 ° C in 2 stopnja do max. 60 ° C
 • nika glasnost motorja pod 70 DB
 • majhna teža
 • moč do 2200 Watt
 • primerno sušenje psov in mačk
 • primerno za domačo uporabo in profesionalno uporabo v salonih za nego živali

V salonu običajno potrebujemo štiri različne sušilnike; prvega z redukcijskim nastavkom za izpihovanje vode in odpadajoče dlake, drugega za klasično sušenje, tretjega za istočasno sušenje in krtačenje s temperaturo in četrtega z manjšim izpihom zraka za sušenje glave in za občutljive pse, ki niso vajeni sušenja. Lahko rečemo, da je INFINITY Poseidon sušilnik za pse 4 v 1.

Z uporabo redukcijskega nastavka izpihujemo vodo in odpadajočo dlako. Brez nastavka kožuh sušimo na klasični način, z vključitvijo grelcev in hkratnim krtačenjem bo imela dlaka večji volumen. Z nastavitvijo izpiha zraka na minimum lahko ta sušilnik uporabimo tudi za sušenje glave in sušenje občutljivih psov.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaNazaj v trgovino