INFINITY PROFESSIONAL PET CARE BY NINAPripomočki za nego psov in mačkOstaloDodatna opremaINFINITY professional pet care by Nina multifunkcijska torba za pasje frizerje

SKU: SS-B10

71,97 

INFINITY professional pet care by Nina multifunkcijska torba za pasje frizerje velikosti 40 cm x 30 cm x 30 cm prepreči poškodbe opreme za nego in striženje med transportom.

Na zalogi

Opis

INFINITY professional pet care by Nina multifunkcijska torba za pasje frizerje in negovalce hišnih ljubljenčkov v velikosti 40 cm x 30 cm x 30 cm je izdelana do popolnosti. Ob pravilni uporabi in namestitvi opreme prepreči poškodbe opreme za nego, škarij, kozmetike, sušilnikov in strojčkov za striženje med transportom.

Multifunkcijska torba za pasje frizerje je izdelana iz kompaktnega tekstilnega materiala črne barve in podloge, kar omogoča preprosto za čiščenje in je odporna proti umazaniji in dlaki. Torba je sestavljena iz več ločenih predelov, v katerih so:  

 • Sprednji predal, v katerem je prostor za 6 škarij.
 • 2 stranska predala z 10 zaponkami za shranjevanje glavnikov, krtač, škarij in druge manjše opreme za nego.
 • Pokrov, ki zapira torbo ima na notranji strani nameščenih 5 dodatnih zaponk za shranjevanje lažje opreme.
 • 6 zaponk za opremo, kot so strižniki in trimerji na notranji strani hrbtnega dela torbe.
 • 5 zaponk za manjšo opremo, kot so krtače in trimerji na notranji levi in desni stranici.
 • 2 žepa za nastavke in/ali strižnike na notranji strani spredaj.

Vsi žepi, odprtine in poklopci na zunanji strani torbe se zapirajo z zadrgo. Torba ima možnost nošenja v roki ali preko ramen.

Torbo prejmete prazno, brez dodatnih izdelkov, ki so prikazani na posameznih fotografijah.

 

Čiščenje in vzdrževanje

Multifunkcijska torba INFINITY professional pet care by Nina za pasje frizerje in negovalce hišnih ljubljenčkov je preprosta za čiščenje in vzdrževanje. Torba je v notranjosti podložena z materialom, ki je odporen za dlako in umazanijo ter je tako preprost za čiščenje. Notranjost torbe očistimo z mehko, sintetično krtačo in obrišemo z vlažno krpo.

Torba za pasje frizerje je pralna in jo lahko operemo z blagimi čistili, ki jih raztopimo v mlačni vodi. Torbo namočimo in operemo. Po pranju jo speremo pod tekočo vodo, raztegnemo, poravnamo z rokami in posušite na zraku. Torbe ne ožemamo in ne mečkamo.

0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaNazaj v trgovino