Heiniger Snap On nastavek Size 5F ali 6,3 mm

Ocena izdelka
5/5

Heiniger Snap On nastavek Size 5F ali 6,3 mm je namenjen finemu, kratkemu striženju goste dlake psov in mačk.

56,06 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Heiniger Snap On nastavek Size 5F ali 6,3 mm je namenjen finemu, kratkemu striženju goste dlake psov in mačk. Nastavek je izdelan iz termično obdelane, zelo odporne kovine, ki omogoča večkratno brušenje.

Nastavki Heiniger Snap On (Clip) so združljivi s strojčki Heiniger, Oster, Andis, Moser, Wahl, Aesculap Fav 5, GogiPet Horus, Optimum C, Thrive, AG, AGC, AGR, MBG idr.

Namen uporabe

Heiniger Snap On nastavek Size 5F ali 6,3 mm je namenjen finemu, kratkemu striženju goste dlake psov in mačk. Dlako striže na dolžino cca. 6,3 mm odvisno od pritiska in nagiba nastavka v času striženja. Nastavke je mogoče večkrat brusiti.

Čiščenje in vzdrževanje

Dolgo življenjsko dobo nastavka Snap On – Size 5F Heiniger boste dosegli z rednim čiščenjem in mazanjem.

Po vsaki uporabi s ščetko odstranimo dlake z rezila. Nekaj kapljic Heiniger olja nanesemo na rezilo in vključimo strojček, tako da se olje lepo porazdeli po rezilu.

Pred uporabo nastavka obrišemo olje z bombažno krpico. Če se Snap On nastavek pri striženju segreva, uporabimo za hlajenje, dezinfekcijo, oljenje in čiščenje olje v spreju.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino