Gumijasti obročki za škarje - zelena/črna barva

Ocena izdelka
5/5

Univerzalni gumijasti obročki za škarje, izdelani iz mehke gume, preprečijo drsenje prstov v odprtinah in omogočajo lahkotno vodenje škarij.

1,53 

Počisti

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Večina škarij, ki jih najdemo na trgu, je izdelana za moške roke. V osnovi so moški prsti močnejši, zato se pri tanjših prstih in ženskih prstih lahko zgodi, da v času striženja drsijo v odprtinah škarij, kar zelo oteži delo.

Univerzalni gumijasti obročki za škarje, izdelani iz mehke gume, so nepogrešljiv del opreme škarij za striženje psov. Lepo se prilegajo odprtinam na škarjah ter prijetno ležijo na prstu med striženjem. Obročki so pralni in oblikovani tako, da jih preprosto namestimo v odprtine škarij in s tem zmanjšamo obseg odprtin. Obročki preprečijo drsenje prstov v odprtinah in omogočajo lahkotno vodenje škarij. Cena je za en obroček.

Na prvi pogled je videti, kot bi bili obročki preveliki za odprtine na škarjah – to je narejeno namenoma, saj je gumijaste obročke treba vmasirati v odprtine tako, da tesno sedejo na škarje. Če bi bili gumijasti obročki manjši, bi se lahko zgodilo, da bi med striženje padali iz odprtin. Gumijasti obroček vstavimo v odprtino in ga postopoma s krožnimi gibi masiramo v škarje toliko časa, da lepo sede v odprtine brez gub.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino