GogiPet® trimer za pse - nožek za trimanje tanke dlake psov RDEČ

Ocena izdelka
5/5

GogiPet® nožek za trimanje tanke dlake psov omogoča natančno, kvalitetno in nežno trimanje ter odstranjevanje zelo fine dlake psov.

12,75 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Kvaliteten trimer za pse s tanko dlako je osnovni pripomoček vsakega profesionalnega pasjega frizerja in negovalca psov, kateri omogoča natančno, kvalitetno in nežno trimanje ter odstranjevanje dlake. GogiPet® nožek za trimanje tanke dlake psov je namenjen trimanju zelo fine dlake. Če se s trimanjem psa spopadate prvič vam priporočamo, da si pred pričetkom dela preberete navodila za pravilno trimanje dlake ter poiščete osnovne vzorčne linije. 

GogiPet® nožek za trimanje tanke dlake psov je primeren za trimanje trde in žimaste dlake, za trimanje celotnega telesa, posebej priljubljen je pri trimanju glave in ušes. Trimer odstrani odpadajočo in odmrlo dlako in je izdelan iz termično obdelane kovine, ki ne rjavi in deluje antistatično ter ima ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo proti drsenju, kar poskrbi za udobje pri uporabi.

 

Navodilo za uporabo:

Trimanje mora potekati v smeri rasti dlake. Pri tem zajamemo pramen dlake med palec in trimer za pse tako, da nožek za trimanje ves čas dela držimo pod kotom 90 stopinj in najdaljšo dlako odstranimo iz kožuha s hitrim potegom v smeri rasti dlake. Če trimer za pse zasučemo, se lahko zgodi, da dlako porežemo, kar pa v primeru trimanja ni zaželeno. Trimanje psov je prav posebna umetnost, ki pa si je ni izmislil človek, ampak so jo psi s seboj prinesli iz narave. V času, ko so bili psi še divji, so odvečno dlako odvrgli z drgnjenjem ob drevesa in skale v naravi. Ker te možnosti danes nimajo, jim pri menjavi in odstranjevanju dlake pomagamo ljudje s postopkom trimanja.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino