GogiPet® strgalo za kratkodlake pse

Ocena izdelka
5/5

GogiPet® strgalo za kratkodlake pse je namenjeno in prijetnemu odstranjevanju odpadajoče dlake in poddlake psov, mačk in konjev.

15,74 

Na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

GogiPet® strgalo za kratkodlake pse je namenjeno prijetnemu odstranjevanju odpadajoče dlake in poddlake psov, mačk in konjev. Kožuhu podari lep sijaj in svežino ter spodbuja rast nove dlake. Strgalo je izdelano iz kovine in ergonomsko oblikovanega ročaja iz mehke gume in plastične mase. Pri velikih psih in konjih se strgalo lahko odpre in tako omogoča neboleče delo na večji površini. Pri majhnih psih se lahko delovna površina strgala zmanjša na minimum.

Strgalo za kratkodlake pse je nastavljive velikosti od 68 cm do 36 cm ter ima grobo in fino stran. Groba stran je primerna za odstranjevanje debelejše, goste, grobe dlake, fina stran pa za nego redke, tanke in fine dlake. Strgalo je oblikovano v Avstriji in je izdelan iz naravi prijaznih materialov: ABS, TPR in nerjaveče kovine ter ima certifikat: ISO9001:2008

 

Navodilo za uporabo:

GogiPet® strgalo za kratkodlake pse priporočamo za redno odstranjevanje umazanije, zračenje kožuha živali in odstranjevanje odpadajoče dlake ter poddlake. Strgalo je primerno tudi za vse pse, katerih kožuh se ročno trima. Z uporabo strgala boste tako podaljšali obdobja med salonskim trimanjem in preprečili nepotrebno izpadanje dlake.

Strgalo za pse, mačke in konje je dovoljeno uporabiti samo na suhi dlaki in samo v smeri rasti dlake. Potegi naj bodo nežni, a dovolj kompaktni, da odstranijo umazanijo in odpadajočo dlako. Strgala ne uporabljajte na intimnih predelih, ušesih in glavi. V kolikor postane pes nemiren, zmanjšajte pritisk strgala na kožuh. Odprto strgalo je primerno za nego in odstranjevanje odpadajoče, kratke dlake pri psih večje rasti ter konjih, zaprto strgalo pa je primerno za nego in odstranjevanje odpadajoče, kratke dlake psov in mačk manjše rasti,

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino