GogiPet® Slicker Brush žičnata krtača za pse srednje rasti M

Ocena izdelka
5/5

GogiPet® Slicker Brush žičnata krtača za pse srednje rasti je posebej oblikovana za profesionalno nego srednje dolge in dolge dlake.

13,71 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

GogiPet® Slicker Brush žičnata krtača za pse srednje rasti je posebej oblikovana za profesionalno nego srednje dolge in dolge dlake. Gibljiva površina omogoča lažji dostop do težko dostopnih predelov telesa. Groba (črna) stran je namenjena krtačenju zavozlane in goste dlake, mehka (bela) stran pa vsakodnevnemu krtačenju dlake in krtačenju občutljivih delov telesa. Pomembno je, da se vedno krtači s potegi v smeri proti ročaju krtače, saj se le tako iglice krtače ne bodo zvile. Zvite iglice cukajo dlako in lahko poškodujejo kožo psa.

Ob pravilni uporabi bo življenjska doba krtače daljša. Obojestranska žičnata krtača za pse srednje rasti je primerna za nego goste dlake, dlake z podlanko in kodraste dlake daljše od 2 cm. Krtača ima gibljivo delovno površino velikosti 6,3 cm x 6 cm, nerjaveče, ukrivljene kovinske iglice ter ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo, ki preprečuje drsenje ter poskrbi za dober oprijem pri uporabi.

 

Navodilo za uporabo:

Za vsakodnevno nego, odstranjevanje umazanije in odpadajoče dlake ter zračenje kožuha psa potujte z GogiPet® žičnato krtačo v smeri rasti dlake, od glave proti repu in od sredine hrbta proti spodnjemu delu nog. V času krtačenja pritisnite delovno površino krtače na kožuh psa z ročajem. Potegi s krtačo naj potekajo vedno in samo v smeri proti ročaju. Krtačite sistematično, ritmično in nežno, da ne poškodujete površine kože.

Za razvozlavanje sprijete in zavozlane dlake uporabite žičnato krtačo tako, da dlako privzdignete v nasprotni smeri rasti, jo zajemite s krtačo in krtačite v smeri rasti. Za lažje razvozlavanje priporočamo, da posamezne vozlje ali sprijete dele dlake poškropite s sprejem za razvozlavanje dlake psov INFINITY professional pet care by Nina.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino