GogiPet® gumijasta krtača za kratko dlako - X prelom konic

Ocena izdelka
5/5

GogiPet® gumijasta krtača za kratko dlako za nego kratkodlakih psov je oblikovana tako, da njene konice, ki so obdelane v X prelom, omogočajo boljše in popolno odstranjevanje odpadajoče in odmrle dlake.

12,19 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

GogiPet® gumijasta krtača za kratko dlako za nego kratkodlakih psov je oblikovana tako, da njene konice, ki so obdelane v X prelom, omogočajo boljše in popolno odstranjevanje odpadajoče in odmrle dlake. Gumijasta krtača za kratko dlako je primerna tudi za redno krtačenje, za kopanje in šamponiranje kožuha ter za masažo in navajanje mladičkov kratkodlakih psov na nego. Kožuh psa uspešno prezrači, mu podari svežino in odstrani umazanijo.

Gumijasta krtača za kratko dlako velikosti 13,3 cm x 9,3 cm x 1,5 cm je izdelana iz naravi prijaznih materialov ABS in TPR in ima certifikate: ISO9001:2000, Walmart, BRC, BSCI

 

Navodilo za uporabo:

Krtačenje in odstranjevanje odpadajoče dlake

Gumijasta krtača za kratkodlake pse je primerna za odstranjevanje odpadajoče dlake. Dlako z dlanjo privzdignemo v nasprotni smeri rasti in z ritmičnimi, kratkimi gibi krtačimo v smeri rasti dlake. Potegi po kožuhu naj potekajo od vratu proti repu in nato navzdol po telesu. Na koncu kožuh psa skrtačimo še enkrat z dolgimi gibi tako, da bo dlaka lepo priležena ob telesu.

 

Masaža

S krtačo potujemo po telesu od vratu proti repu ter navzdol. Kožuh in telo psa masirajmo s krožnimi gibi. Pri tem krtačo ne pritiskamo na telo, ampak položimo na kožuh. Ko smo obdelali celotno telo, kožuh skrtačimo v smeri rasti dlake.

 

Kopanje in šamponiranje

Kožuh zmočimo z vodo, vtremo šampon in s krtačo krtačimo najprej v nasprotni smeri rasti dlake. Ko je dlaka privzdignjena, postopek ponovimo v smeri rasti dlake. Šampon speremo in skrtačimo v smeri rasti dlake.

 

Navajanje mladičkov na nego

Krtačo položimo na mladička in počasi potujemo po kožuhu tako, da psa božamo. Delo pričnemo na hrbtu in postopek ponavljamo koliko časa, da se pes popolnoma umiri. Ko je pse miren nadaljujemo na spodnjem delu telesa ter glavi in nogah.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino