GogiPet® glavnik za striženje psov in vsakodnevno nego

Ocena izdelka
5/5

GogiPet © glavnik za striženje psov in vsakodnevno nego je posebej oblikovan za krajšanje dlake s škarjami in zaključno oblikovanje.

12,19 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

GogiPet© glavnik za striženje psov in vsakodnevno nego je posebej oblikovan za krajšanje dlake s škarjami in zaključno oblikovanje. Glavnik prezrači kožuh, stimulira rast dlake in obnovo kožnih celic. Konice glavnika so razporejene v dve gostoti, ki omogočata striženje psov in mačk z gosto in redko dlako vseh velikosti in vseh vrst dlake.

Glavnik je velikosti 22 cm in ima 51 gosto nameščenih konic za redko dlako ter 25 redko nameščenih konic za gosto dlako ter je primeren za vsakodnevno česanje negovane dlake. Kovinske konice dolžine 4,5 cm so izdelane iz nerjaveče kovine. Glavnik ima ergonomsko oblikovan ročaj z mehko, gumijasto oblogo, ki poskrbi za udobje pri negi in je izdelan iz naravi prijaznih materialo: ABS in nerjavečega jekla ter ima certifikate: ISO9001:2000, Sodex, Walmart, BSCI

 

Navodilo za uporabo:

Vsakodnevno česanje

Z glavnikom potujte skozi dlako psa v smeri rasti dlake. Češite od glave proti repu in od hrbta proti spodnjemu delu telesa. Potegi naj bodo nežni. Dlako zajemajte vse do kože. Če naletite na sprijete dele dlake ali vozlje ne češite na silo. Predel razvozlajte z uporabo pripomočka za rezanje vozljev ali s katero od GogiPet krtač. Da bi preprečili elektrenje dlake v času česanja poškropite kožuh psa z sprejem za sijaj dlake INFINITY ali pa uporabite GogiPet Silk Care negovalno olje.

 

Striženje dlake s škarjami

Pred striženjem naj bo pes skopan in posušen, dlaka pa brez vozljev in sprijetih delov dlake. Z glavnikom zajemite manjši čop dlake in potegnite stran od kože. Določite dolžino na katero želite dlako skrajšati in strizite tik ob glavniku. Če niste vešči striženja priporočamo, da dlako krajšate postopoma z uporabo škarij za redčenje dlake INFINITY professional pet care by Nina (efilirke), sicer pa lahko dlako krajšate z ravnimi škarjami.

 

Namig negovalcev psov in pasjih frizerjev:

Glavnik za striženje psov je primeren tudi za zaključno striženje, oblikovanje dlake po striženju s strojčki in odpravo napak. Dlako v tem primeru privzdignite v nasprotni smeri rasti in redčite z efilirkami.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino