GogiPet glavnik z vrtljivimi konicami

Ocena izdelka
5/5

GogiPet® glavnik dolžine 18 cm je oblikovan za česanje in nego zelo goste dlake psov, ki se rada vozla in sprijema.

10,85 

Na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

GogiPet® glavnik dolžine 18 cm za nego zelo goste in sprijete dlake z vrtljivimi konicami je oblikovan za česanje in nego zelo goste dlake psov, ki se rada vozla in sprijema. Vrtljive konice preprečujejo cukanje in lepo drsijo skozi pasji kožuh. Nerjaveči kovinski deli nimajo ostrih robov, lepo drsijo skozi pasji kožuh in ne poškodujejo kože, ergonomska oblika pa omogoča lep in čvrst oprijem.

Glavnik z 48 vrtljivimi konicami dolžine 2 cm, ki se vrtijo 360°, je primeren tudi za navajanje mladičev na nego dlake.

 

Navodilo za uporabo

Z glavnikom češemo pasjo dlako v smeri rasti od glave proti repu in od hrbta proti spodnjemu delu telesa. Potegi naj bodo nežni. S konicami glavnika sežemo globoko, tako da dlako zajamemo vse do kože.

Če naletimo na sprijete dele dlake ali vozle, ne češemo na silo. Predel razvozlajmo z uporabo pripomočka za razvozlavanje in uporabe  spreja za razvozlavanje ali s katero od krtač. Da bi preprečili elektrenje dlake, popršimo pasji kožuh s sprejem za sijaj dlake.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino