GogiPet® Coat Master pripomoček za izčesavanje poddlake 10/28

Ocena izdelka
5/5

GogiPet® Coat Master pripomoček za izčesavanje poddlake z 10 in 28 zobmi je posebej oblikovan tako, da uspešno odstrani poddlako ali spodnjo (sekundarno) dlako tako, da pri tem ne poškoduje ali poreže krovne oziroma zgornje (primarne) dlake. Primeren je za vse velikosti psov s srednje dolgo in dolgo dlako s poddlako.

26,33 

Samo še 2 na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

GogiPet® Coat Master pripomoček za izčesavanje poddlake z 10 in 28 zobmi je posebej oblikovan tako, da uspešno odstrani poddlako ali spodnjo (sekundarno) dlako tako, da pri tem ne poškoduje ali poreže krovne oziroma zgornje (primarne) dlake. Primeren je za vse velikosti psov s srednje dolgo in dolgo dlako s poddlako. Priporočamo ga za nego zelo goste in grobe dlake, saj prezrači kožuh in mu podari svež izgled, dlaka pa po uporabi dobi lep sijaj.

Pripomoček za izčesavanje poddlake je velikosti 186 x 64 x 25 mm. Rezila, izdelana iz nerjaveče kovine, niso ostra, zato krovne dlake ne porežejo in ne poškodujejo. Razmak med rezili na strani z 10 rezili je cca. 4 mm, razmak med rezili na strani z 28 rezili je pribl. 1 mm. Ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo proti drsenju poskrbi za udobje pri uporabi. Coat Master je iz naravi prijaznih materialov:- ABS, TPR ter nerjaveče kovine

 

Navodilo za uporabo:

GogiPet® Coat Master pripomoček za izčesavanje poddlake uporabljajte samo na suhi dlaki. Potegi naj potekajo ritmično in sistematično po celotnem kožuhu, v smeri rasti dlake. Če je dlaka sprijeta ali zelo gosta, jo pred uporabo Coat Mastra skrtačite z žičnato krtačo. Delo pričnite s Coat Mastrom na strani z 10 rezili. Ko lepo drsi skozi dlako, uporabite še Coat Master s 28 rezili. Tako negovan kožuh bo lepo prezračen in svežega izgleda, krovna dlaka pa bo lepo negovana. Dlako na koncu prečešite še z glavnikom.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino