INFINITY PROFESSIONAL PET CARE BY NINAŠkarjeProfesionalne škarjeINFINITY professional pet care by Nina enostranske modelirke za striženje psov dolžine 18 cm

SKU: ZINFI-WI-KC7020-Infinit-Comfort

187,29 

INFINITY professional pet care by Nina enostranske modelirke za striženje psov dolžine 18 cm imajo 20 zob in so primerne za redčenje in krajšanje goste in trde dlake psov.

Na zalogi

Opis

Profesionalne škarje za redčenje oziroma modeliranje dlake INFINITY professional pet care by Nina dolžine 18 cm so izdelane iz odpornega japonskega jekla oznake C440. Jeklo je dodatno termično obdelano tako, da imajo škarje dolgo življenjsko dobo, so zaščitene pred rjavenjem in jih je moč večkrat brusiti. Škarje so izredno lahke ter imajo snemljive gumijaste obročke, ki preprečujejo drsenje, zato je delo z njimi zelo udobno. Škarje odlikuje ročna sijoča politura ter sijoč dekorativni vijak za nastavljanje.

Enostranske modelirke imajo 20 zob in so primerne za redčenje in krajšanje goste in trde dlake psov. Komplet s škarjami vsebuje tudi etui iz umetnega usnja in krpico za čiščenje škarij. Serija profesionalnih škarij je ergonomsko oblikovana in namenjena profesionalnim negovalcem psov, pasjim frizerjem in stilistom za striženje psov majhnih in srednje velikih pasem.

 

Profesionalne škarje za redčenje in modeliranje dlake INFINITY professional pet care by Nina spadajo v 1. razred kakovosti:

1.razred Elitne škarje iz japonskega jekla, izdelane na najvišjem možnem nivoju za profesionalno striženje psov
2.razred Škarje izdelane iz japonskega jekla v visoki kvaliteti (primerno za začetnike in profesionalce)
3.razred Škarje izdelane iz japonskega jekla za ljubiteljsko striženje psov
4.razred Škarje iz jekla za občasno ljubiteljsko striženje
5.razred Škarje za učenje pravilnega rokovanja (niso primerne za striženje)

 

Nega in čiščenje škarij:

Škarje po uporabi očistimo s priloženo mehko krpico in namažemo z oljem. Tako škarjam zagotovimo dolgo življenjsko dobo, lep rez in izgled. Kapljico olja nanesemo tudi na stičišče rezil in pustimo, da zdrsne do vijaka. Pravilno negovane škarje bodo ohranile lep izgled, gladek rez in tiho delovanje.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino