Ecodor UF2000 nevtralizator urina

Ocena izdelka
5/5

Ecodor UF2000 nevtralizator urina z uporabo bioloških encimov nevtralizira in uspešno razgradi neprijeten vonj.

16,96 

1 na zalogi

🚚 Brezplačna poštnina
✂ Za domačo ali profesionalno rabo

Opis izdelka

Ecodor UF2000 nevtralizator urina z uporabo bioloških encimov nevtralizira in uspešno razgradi neprijeten vonj. Deluje na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in tako nevtralizira smrad urina na sedežnih garniturah, ležiščih, tepihih, laminatu, ploščicah, kamnitih oblogah, toplem podu, parketu, betonskih ograjah, idr.

Ecodor UF2000 nevtralizator urina je priljubljen tudi pri odstranjevanju in nevtraliziranju mačjega urina na ležiščih, sedežnih garniturah in talnih oblogah ter za nevtralizacijo vonja urina na in v okolici pisoarjev.

 

Kako pravilno uporabiti UF2000?

Mesto, ki ga želimo nevtralizirati in odstraniti vonj urina najprej obrišemo s suho krpo in nato poškropimo z UF2000 (če je možno pokrijemo s plastično vrečko ali folijo) in pustimo učinkovati toliko časa, da je mesto povsem suho. Priporočamo, količinski nanos na onesnaženo mesto vsaj toliko UF2000, kot je bilo na mestu urina. V kolikor po končanem postopku smrad še ni povsem odstranjen postopek ponovimo, ker smo uporabili premajhno količino UF2000.

UF2000 na pušča madežev. V najslabšem primeru se lahko zgodi, da ostane okoli mesta, ki smo ga nevtralizirali, temnejši rob od soli in vode, ki pa se lahko očisti z normalnimi čistili. Vsekakor priporočamo, da pred uporabo na tekstilnih izdelkih najprej nanesemo UF2000 na nevidno mesto in preverimo, kako se tkanina in barvila obnašajo in reagirajo na emulzijo. Obstajajo namreč tekstilije, ki se razbarvajo že ob dotiku vode in na teh uporaba UF2000 ni možna.

 

Brezplačna poštnina

Vsem našim strankam nudimo BREZPLAČNO poštnino po celi Sloveniji.

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

040 88 11 93
info@infinityppc.si

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino