GOGIPETPripomočki za nego psov in mačkStrižniki in dodatna opremaBaterijski strižnik za striženje psov GogiPet® Orate

SKU: GogiPet-Orate-GP385

142,63 

Baterijski strižnik za striženje psov GogiPet® Orate je primeren in varen za striženje vseh malih živali, predvsem za striženje dlake na tačkah, glavi, intimnih predelih in odstranjevanje posameznih vozljev, pripravo živali na operacije in podobno.

Ni na zalogi

Opis

Baterijski strižnik za striženje psov GogiPet® Orate je primeren in varen za striženje vseh malih živali. Priljubljen je predvsem za striženje dlake na tačkah, glavi, intimnih predelih in odstranjevanje posameznih vozljev, pripravo živali na operacije in podobno, kot tudi za celotno striženje psov in mačk z distančniki na dolžino dlake od 6 mm do 12 mm. Strižnik nudi lep in gladek rez dlake. Zahvaljujoč ergonomski obliki in nizki teži zgolj 230 g omogoča udobno striženje. Strižnik je primeren tudi za navajanje mladičev na nego in živali, občutljivih na striženje, ker je zelo tih in ima nizko stopnjo vibracij, zato se ga večina živali ne boji.

Strižnik za striženje psov GogiPet® Orate ima vgrajeno zmogljivo Panasonic Li-Ionsko baterijo brez spominskega učinka, ki omogoča osem ur neprekinjenega striženja s petimi hitrostmi striženja. Stopnjo polnosti baterije lahko stalno spremljate na LCD ekranu. Baterija omogoča tudi neposredno priključitev na električno omrežje, če je le-to potrebno.

Nastavek za strižnik

Nastavek za strižnik je izdelan iz odporne, nerjaveče kovine, prevlečene s titanom in ima keramično rezilo. Ta kombinacija omogoča tiho delovanje, nizko stopnjo vibracij ter tako prepreči segrevanje nastavka. Goste konice na nastavku preprečijo, da bi koža prišla v stik s keramičnim rezilom. Slednje prepreči poškodbe kože tudi na najbolj občutljivih delih telesa. V primerjavi z večjimi strojčki za striženje psov so pri GogiPet Orate strižniku morebitne poškodbe kože manjše in ob pravilni uporabi nemogoče.

Titanova prevleka na nastavku zagotavlja visoko trdnost, keramično rezilo pa dolgo življenjsko dobo. Nastavek je širine 46 mm in ima nastavljivo rezilo, ki omogoča striženje na 0,8 mm, 1,2 mm, 1,6 mm in 2 mm. Primeren je za  natančno striženje dlake tudi na občutljivih predelih, kot so predeli med blazinicami, med očmi, na ušesih, predel gobčka ter intimni predeli. Pri mačkah je nastavek primeren tudi za splošno britje in odstranjevanje vozljev s strižnikom.

Ergonomsko oblikovan strižnik mer: 178 x 45 x 47 cm,črne barve je primeren za fina in zaključna striženja, če je kožuh čist in brez vozlov tudi za celotno striženje živali. Ima nastavljive hitrosti striženja – 5000, 5500, 6000, 6500, 7000 obratov/min. V kompletu dobite GogiPet® Orate hitri strižnik za striženje malih živali, polnilnik, distančnike od 6-12mm, olje za mazanje nastavkov, ščetko za čiščenje nastavka, navodila za uporabo, titan keramični nastavek z nastavljivo dolžino striženja, Super-Li-Ionsko baterijo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino