ARTERO blade care olje 500ml

Ocena izdelka
5/5

Očistite, negujte in zaščitite rezila z Artero Blade Care oljem. Na rezilih, potopljenih v ta izdelek, preprečuje nastanek rje v mikroporah robov in tako podaljša življenjsko dobo rezila.

 

14,51 

Ni na zalogi

✂ Za domačo ali profesionalno rabo

 

Opis izdelka

Očistite, negujte in zaščitite rezila z Artero Blade Care oljem. Na rezilih, potopljenih v ta izdelek, preprečuje nastanek rje v mikroporah robov in tako podaljša življenjsko dobo rezila.

Značilnosti:
Preprečuje rjo na rezilu. Čisti in ščiti rezila. Odstrani dlake, sprijete na rezilu. Prijeten čist vonj.
Količina: 500 ml.

Priporočilo
Med vikendom ali prazniki potopite rezila v posodo z Blade Care oljem, da bodo rezila dlje časa potopljena v Blade Care olje in bo imelo več časa za delovanje.
Pogostnost pri profesionalni uporabi: vsaj enkrat na teden, idealno dnevno. V kombinaciji z razpršilom Artero Oil Fresh Spray podaljša življenjsko dobo rezila v optimalnih pogojih higiene, dezinfekcije, oljenja. Uporabljene tekočine ne uporabljajte ponovno.

Kako uporabiti:
Tekočino nalijte v posodo. Vstavite prej očiščena in suha rezila. Uporabite ga lahko tudi tako, da rezilo postavite v tekočino, ko stroj deluje, da očistite umazanijo, ki je ostala v rezilu.
Preden ponovno uporabite rezila, jih odcedite in posušite z vpojnim papirjem.

Brezplačna poštnina

po celi Sloveniji pri nakupu
nad 150 €

Domača in profesionalna raba

V ponudbi so izdelki primerni za ljubiteljsko striženje psov, kot tudi za profesionalne frizerje.

Pišite ali pokličite

info@infinityppc.si

040 88 11 93

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki o kozmetiki INFINITY professional pet care by Nina?

Katarina in Trixy

20.1.2021
5/5

“Že po nekajkratni uporabi se je njena dlaka začela precej popravljati. Postala je svilena in mehka, predvsem pa mi je všeč, ker mi zelo olajša razčesavanje, predvsem po kopanju.”

Lara Premrov

5.1.2021
5/5

“Kozmetika Infinity professional pet care by Nina mi je všeč, ker povrača naravno strukturo dlake, ne izpira sebuma in ne draži oči in sluznice psov. Kozmetiko v svojem salonu tudi prodajam, ker želim svojim strankam omogočiti kakovostno nego tudi doma.”

Anja Šoštarič

13.1.2021
5/5

“S kozmetiko INFINITY professional pet care by Nina sem se seznanila na tečaju za pasjega frizerja, kjer sem videla, da je to res kakovostna kozmetika in zaradi tega sem se tudi odločila, da jo uporabljam v svojem salonu. Pri tej kozmetiki mi je res všeč, da je naravna, da poskrbi za vsako dlakco in da so tudi stranke zelo zadovoljne, saj je res razlika pred in po negi.”

Suzana Novak

4.2.2022
5/5
Sedaj kužke lažje razčesem in razvozljam, dlaka pa je mehka in sijoča. “INFINITY šamponi za nego kužkov so res vrhunski, ker naredijo dlako mehko, sijočo, voljno, tako da kužka lažje razčesšemo, razvozljamo. Naredijo tudi zaščito, da ostanejo dlje časa čisti. Vsekakor priporočam vsem lastnikom kužkov in seveda tudi lastnikom muckov, da kupijo in preizkusijo šampon na svojih štirinožnih prijateljih. Prav tako priporočam kozmetiko za nego ušes in oči ter kremo za zaščito tačk. Tako da hitro v njihovo spletno trgovino. Ne bo vam žal.”

Naša ponosna ekipa pasjih frizerjev in negovalcev hišnih ljubljenčkov

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino